Portfolio

Cases waar we trots op zijn
Works of Art

Inmiddels hebben we ervoor gezorgd dat al vele projecten het gewenste resultaat behaald hebben. Hier vind je een overzicht met verschillende voorbeelden van werk waar we trots op zijn.

Reviews

Klanten geven ons gemiddeld een 9,5.

Marcel Wiegerinck Fotoclub.nl
9/10

Verschillende bedrijven hebben voor mij iets gedaan op het gebied van maatwerk websites. Sinds ik samenwerk met Scriptex ben ik voor het eerst écht tevreden. Heldere taal, ze stellen je de juiste vragen en mocht er dan tóch nog een puntje op de i gezet moeten worden dan wordt dat snel en deskundig opgepakt. Ik ben super tevreden dus neem gerust contact met ze op.

Vera van Bommel ZZP'er
10/10

Het is fijn samenwerken met de jongens van Scriptex. Ze zijn enthousiast over hun beroep en de communicatie verloopt fijn. Een echte aanrader!

Jan van de Pol Autocontact B.V.
10/10

Scriptex heeft mij en mijn onderneming geholpen met de internetmarketing en website. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en kan hen aan iedereen aanbevelen!

Alisha van Akkerveken Unite Photography
10/10

Ik heb via Scriptex mijn website kunnen maken, en ben ontzettend tevreden met de service die zij bieden. Ze zijn aardig en reageren erg snel als ik een vraag heb of er iets aan de hand is. Zeker een aanrader dus!

Lotje van Hoek Healthfoodness
10/10

Jonge talenten die hun vak verstaan. Scriptex heeft inmiddels meerdere websites voor Healthfoodness ontwikkeld waar we erg tevreden over zijn. Een snelle service, foutloze afhandeling en een fijne samenwerking is wat je kunt verwachten!

Paulien Noordzij StukjeTekst
8/10

Slimme gasten, gedreven en goed in hun vak!

Yon Urresti Stucadoorsbedrijf Vasco
9/10

De jongens van Scriptex vormen een zeer enthousiast team ! Ze hebben echt passie voor hun vak, zijn zeer deskundig en denken altijd met je mee. Fijne samenwerking !

Erwin Blatter Blattermedia
10/10

Een fantastisch team om mee samen te werken dat zijn product blijft verbeteren! Zelfs als de klant al lang tevreden is...