Internetmarketing en -promotie

Internetmarketing en -promotie kan op vele manieren. Naast websitebouwers heb je binnen Scriptex te maken met rasondernemers. Effectieve inzet van online marketing houdt ons geboeid door de elkaar snel opvolgende ontwikkelingen. Het uitdenken en uitvoeren van doelgerichte strategieën, gebaseerd op fact-based analyses, geeft steeds weer voldoening bij het meten van de resultaten.

SEA en SEO

Optimalisatie van organische vindbaarheid wordt vaak gecombineerd met betaalde campagnes in Google Adwords. Om uit dit Adwords-budget het maximale effect te halen nemen we het je graag uit handen. Een startpunt, tussentijdse metingen en blijven tweaken en optimaliseren. Het houdt ons van de straat, en achter ons online marketing bureau.

Social media marketing

Niet meer weg te denken onderdelen van internetmarketing en -promotie zijn de welbekende kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Snap. Gerichte targetting van doelgroepen, het delen van waardevolle content, een stukje linkbuilding. Ook lekker voor je leadgeneratie en je online imago trouwens.

E-mailmarketing

Een nieuwsbrief. Niet meer van deze tijd? Zeker wel. Het is een ouder online-marketingmiddel, maar deze is wel het meest effectief. We kunnen een mooie template bouwen maar ook zorgen voor de opmaak en verzending, compleet met converterende inhoud.

Wat een online marketing bureau kan doen

We kunnen je op verschillende manieren helpen met jouw internetmarketing en -promotie uitdaging. Wil je een grootse campagne neerzetten? We zetten een strategische maatwerk mix van deze elementen in. Op zoek naar ontzorgende handjes? We nemen een deel over. In nauwe samenspraak, continu bijsturend.

Als one stop shop zijn we (naast online marketing bureau met webdesign en kennis omtrent techniek en gebruikerservaring) een prettige vaste gesprekspartner. Neem contact op en laat ons horen waar jouw onderneming ondersteuning in kan gebruiken.