Internetmarketing en -promotie

Samen met Scriptex kun je de geschikte online strategie voor jouw onderneming bepalen en uitvoeren!

Online strategie

Internetmarketing en -promotie kan op vele manieren. Naast websitebouwers heb je binnen Scriptex te maken met rasondernemers. Effectieve inzet van online marketing houdt ons geboeid door de elkaar snel opvolgende ontwikkelingen. Het uitdenken en uitvoeren van doelgerichte strategieën, gebaseerd op fact-based analyses, geeft steeds weer voldoening bij het meten van de resultaten.

SEA en SEO

Optimalisatie van organische vindbaarheid wordt vaak gecombineerd met betaalde campagnes in Google Adwords. Om uit dit Adwords-budget het maximale effect te halen nemen we het je graag uit handen. Een startpunt, tussentijdse metingen en blijven tweaken en optimaliseren. Het houdt ons van de straat, en achter ons online marketing bureau.

Social media marketing

Niet meer weg te denken onderdelen van internetmarketing en -promotie zijn de welbekende kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Snap. Gerichte targetting van doelgroepen, het delen van waardevolle content, een stukje linkbuilding. Ook lekker voor je leadgeneratie en je online imago trouwens.

Ik heb een vraag. Wat kost een internetcampagne? 18:11
Er zijn verschillende kostenposten. Wanneer je adverteert binnen bijvoorbeeld Google, Facebook of Instagram betaal je vaak voor het aantal weergaven of clicks (deze kosten berekenen wij door). De kosten voor het opzetten van een goede campagne verschillen enorm per campagne. 18:11
Het beste kun je even contact opnemen zodat we je specifieke situatie en wensen kunnen doornemen. 18:11
Gerichtheid
Google
E-mail
Facebook
Instagram

E-mailmarketing

Een nieuwsbrief. Niet meer van deze tijd? Zeker wel. Het is een ouder online-marketingmiddel, maar deze is wel het meest effectief. We kunnen een mooie template bouwen maar ook zorgen voor de opmaak en verzending, compleet met converterende inhoud.

Wat een online marketing bureau kan doen

We kunnen je op verschillende manieren helpen met jouw internetmarketing en -promotie uitdaging. Wil je een grootse campagne neerzetten? We zetten een strategische maatwerk mix van deze elementen in. Op zoek naar ontzorgende handjes? We nemen een deel over. In nauwe samenspraak, continu bijsturend.

Jan van de Pol Autocontact B.V.

Scriptex heeft mij en mijn onderneming geholpen met de internetmarketing en website. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en kan hen aan iedereen aanbevelen!

Gewoon even bellen.
040 304 64 80

Contact opnemen

Als one stop shop zijn we (naast online marketing bureau met webdesign en kennis omtrent techniek en gebruikerservaring) een prettige vaste gesprekspartner. Neem contact op en laat ons horen waar jouw onderneming ondersteuning in kan gebruiken.

Websites op maat

Websites en webshops worden compleet op maat voor jouw onderneming ontwikkeld.

Ook voor de kleinere partijen

Wij hebben mooie oplossingen beschikbaar die goed aansluiten op de behoeften van de kleinere partijen.

Razendsnelle SSD hosting

Websites, webshops en mailboxen zijn altijd en overal beschikbaar door middel van onze SSD servers.

Ervaring met de nieuwste technieken

Omdat wij de nieuwste technieken toepassen kunnen wij ervoor zorgen dat onze systemen efficiënt en betrouwbaar zijn.

Ontwikkeling en marketing onder een dak

Omdat wij een all-in-one internetbureau zijn kunnen wij onze diensten efficiënt en effectief samenbrengen.