Webshop laten maken

Bij Scriptex kun je een webshop laten maken!

Een nieuwe webshop

Je hebt een product of dienst en de markt zit er met smart op te wachten. Om het online aan de man te brengen wil je een webshop laten maken. Daar komen heel wat vragen bij kijken. Wat gebruik je voor systeem? Hoe kunnen de klanten betalen? Hoe wordt het product verzonden en moeten ze hiervoor betalen? Maar denk ook aan klantvriendelijkheid, gebruikerservaring. Door het de webshoppers zo makkelijk mogelijk te maken om de artikelen bij je te kopen, haal je eruit wat erin zit. Een slimme inrichting van een pagina of de zogenaamde customer journey kan een enorm verschil maken. Door gebrek aan kennis van conversieoptimalisatie loop je dus commerciële kansen mis. Webshops maken is echt een vak.

Ontvang onze offerte

Magento: het nummer 1 systeem

Een webshop laten maken is een brede opdracht. Zoek je een display voor enkele producten op een rij? Of denk je aan een geïntegreerd systeem met bijvoorbeeld software van PostNL, Exact of SAP. Soms is een koppeling met een complex voorraadsysteem wenselijk. Een webshop kan zelfs uitgroeien tot een complete online community! Onze ervaring is divers en we denken graag mee over de specificaties. In mogelijkheden welteverstaan, en toekomstbestendig. Magento is hét open source systeem waarin praktisch alles mogelijk is. Voor grotere organisaties of diegene die klein wil starten maar op kortere termijn grote ambities heeft.

ScriptKIT: eenvoudig en snel

In sommige gevallen is een minder uitgebreid systeem prettiger in gebruik. Functionaliteiten die je niet gebruikt zorgen voor veel gezoek en veel ruis in het werken met zo’n systeem. ScriptKIT is een door ons ontwikkeld CMS waarmee het mogelijk is om een webshop op te zetten waarbij je precies krijgt wat je nodig hebt, en meer niet. Dat betekent voor jou een kraakheldere gebruikerservaring, tegen een relatief lagere prijs. Hierbij zijn de genoemde koppelingen met andere systemen overigens net zo goed mogelijk als bij Magento.

Ik heb een vraag. Kan ik ongelimiteerd producten plaatsen? 03:40
Jazeker! Er zijn geen limieten op het aantal producten. Ook worden er geen extra kosten voor het aantal producten in rekening gebracht. 03:40
Oké, en wat kost een webshop eigenlijk? 03:40
Dat verschilt enorm van webshop tot webshop. Wij leveren webshops vanaf €695,-. Het is ook mogelijk om maandelijks te betalen. 03:40
Oké, maar wat kost de webshop voor mijn situatie? 03:40
Daarvoor hebben we wat meer informatie over jouw situatie nodig. Je kunt gerust even bellen ;) 03:40
Snelheid
Magento
ScriptKIT
Shopify
WordPress
Mogelijkheden
Magento
ScriptKIT
Shopify
WordPress

De uitwerking van jouw webshop

Het is niet alleen jouw product. De combinatie met jouw specifieke toegevoegde waarde is de reden dat mensen kopen en -heel belangrijk- weer terugkomen. Een unieke maatwerk webshop speelt hier een grote rol in. Welk systeem? Jij runt die webshop. Je moet eenvoudig bestellingen kunnen verwerken. Producten kunnen toevoegen, weghalen, wijzigen, acties op touw zetten en meer. Dus moet je niet alleen de webshop, maar ook het systeem echt ownen. Daar gaan we voor. Na een goed gesprek over jouw producten, visie en bedrijfsdoelen kunnen we trechteren. Van grote lijnen tot details. Want ‘die doen het ‘m.’

Laat de markt niet langer wachten

Een dag niet online, is een dag niet verkocht; zeggen wij altijd. Maar met alleen een webshop ben je er nog niet. Je product moet gevonden kunnen worden. Dat betekent dat je jouw klant een stukje tegemoet zal moeten gaan. Met onze kennis van SEO en online marketing helpen we je graag op weg naar goedgevulde winkelmandjes. Als specifieke applicaties hieraan kunnen bijdragen, hebben we de vaardigheden in huis om deze voor je te bouwen. We maken de service af met de optie om de webshop door ons te laten hosten. Dan kun je pas écht al je zorgen bij ons achterlaten.

Marcel Wiegerinck Fotoclub.nl

Verschillende bedrijven hebben voor mij iets gedaan op het gebied van maatwerk websites. Sinds ik samenwerk met Scriptex ben ik voor het eerst écht tevreden. Heldere taal, ze stellen je de juiste vragen en mocht er dan tóch nog een puntje op de i gezet moeten worden dan wordt dat snel en deskundig opgepakt. Ik ben super tevreden dus neem gerust contact met ze op.

Gewoon even bellen.
040 304 64 80

Contact opnemen

We zijn benieuwd naar jouw plannen! Neem contact op en pitch je idee. We voorzien je graag van advies en informatie over het laten maken van een gepersonaliseerd thema of maatwerk Magento webshop.

Websites op maat

Websites en webshops worden compleet op maat voor jouw onderneming ontwikkeld.

Ook voor de kleinere partijen

Wij hebben mooie oplossingen beschikbaar die goed aansluiten op de behoeften van de kleinere partijen.

Razendsnelle SSD hosting

Websites, webshops en mailboxen zijn altijd en overal beschikbaar door middel van onze SSD servers.

Ervaring met de nieuwste technieken

Omdat wij de nieuwste technieken toepassen kunnen wij ervoor zorgen dat onze systemen efficiënt en betrouwbaar zijn.

Ontwikkeling en marketing onder een dak

Omdat wij een all-in-one internetbureau zijn kunnen wij onze diensten efficiënt en effectief samenbrengen.