Webshop laten maken

Je hebt een product of dienst en de markt zit er met smart op te wachten. Om het online aan de man te brengen wil je een webshop laten maken. Daar komen heel wat vragen bij kijken. Wat gebruik je voor systeem? Hoe kunnen de klanten betalen? Hoe wordt het product verzonden en moeten ze hiervoor betalen? Maar denk ook aan klantvriendelijkheid, gebruikerservaring. Door het de webshoppers zo makkelijk mogelijk te maken om de artikelen bij je te kopen, haal je eruit wat erin zit. Een slimme inrichting van een pagina of de zogenaamde customer journey kan een enorm verschil maken. Door gebrek aan kennis van conversieoptimalisatie loop je dus commerciële kansen mis. Webshops maken is echt een vak.

Magento: het nummer 1 systeem

Een webshop laten maken is een brede opdracht. Zoek je een display voor enkele producten op een rij? Of denk je aan een geïntegreerd systeem met bijvoorbeeld software van PostNL, Exact of SAP. Soms is een koppeling met een complex voorraadsysteem wenselijk. Een webshop kan zelfs uitgroeien tot een complete online community! Onze ervaring is divers en we denken graag mee over de specificaties. In mogelijkheden welteverstaan, en toekomstbestendig. Magento is hét open source systeem waarin praktisch alles mogelijk is. Voor grotere organisaties of diegene die klein wil starten maar op kortere termijn grote ambities heeft.

In sommige gevallen is een minder uitgebreid systeem prettiger in gebruik. Functionaliteiten die je niet gebruikt zorgen voor veel gezoek en veel ruis in het werken met zo’n systeem. ScriptKIT is een door ons ontwikkeld CMS waarmee het mogelijk is om een webshop op te zetten waarbij je precies krijgt wat je nodig hebt, en meer niet. Dat betekent voor jou een kraakheldere gebruikerservaring, tegen een relatief lagere prijs. Hierbij zijn de genoemde koppelingen met andere systemen overigens net zo goed mogelijk als bij Magento.

Het is niet alleen jouw product. De combinatie met jouw specifieke toegevoegde waarde is de reden dat mensen kopen en -heel belangrijk- weer terugkomen. Een unieke maatwerk webshop speelt hier een grote rol in. Welk systeem? Jij runt die webshop. Je moet eenvoudig bestellingen kunnen verwerken. Producten kunnen toevoegen, weghalen, wijzigen, acties op touw zetten en meer. Dus moet je niet alleen de webshop, maar ook het systeem echt ownen. Daar gaan we voor. Na een goed gesprek over jouw producten, visie en bedrijfsdoelen kunnen we trechteren. Van grote lijnen tot details. Want ‘die doen het ‘m.’

Laat de markt niet langer wachten

Een dag niet online, is een dag niet verkocht; zeggen wij altijd. Maar met alleen een webshop ben je er nog niet. Je product moet gevonden kunnen worden. Dat betekent dat je jouw klant een stukje tegemoet zal moeten gaan. Met onze kennis van SEO en online marketing helpen we je graag op weg naar goedgevulde winkelmandjes. Als specifieke applicaties hieraan kunnen bijdragen, hebben we de vaardigheden in huis om deze voor je te bouwen. We maken de service af met de optie om de webshop door ons te laten hosten. Dan kun je pas écht al je zorgen bij ons achterlaten.

We zijn benieuwd naar jouw plannen! Neem contact op en pitch je idee. We voorzien je graag van advies en informatie over het laten maken van een gepersonaliseerd thema of maatwerk Magento webshop.