Stukadoorsbedrijf P-Engelen

Unieke technieken

Stucadoorsbedrijf P. Engelen is al meer dan 47 jaar specialist op het gebied van bijzondere stucwerkzaamheden. Technieken als Italiaans stucwerk, Yeso-Duro en Stoopen & Meeus worden niet standaard door elke stucadoor aangeboden.

De bijzondere vormgeving

Het primaire doel van de website is om informatie te verstrekken. Ook wordt er een snelle manier geboden om in contact te komen met het bedrijf. Ondanks dat het doel vrij eenvoudig is, wilden we de website in een bijzonder jasje stoppen dat je niet dagelijks ziet. Samen hebben we gekozen voor een uniek kleurenpalet dat goed aansluit bij het stucwerk dat P. Engelen levert. Daarnaast zijn natuurlijk de gespiegelde driehoekige scheidingslijnen en het fade-in effect echte eye-catchers.

Functionaliteiten en optimalisatie

De website beschikt over een fotogalerij welke onder te verdelen is in categorie├źn. De afbeeldingen worden pas ingeladen vanaf de server wanneer er een categorie binnen de galerij geopend wordt. Dit zorgt mede voor een geoptimaliseerde website met een snelle laadtijd. Ook beschikt de website over een review mogelijkheid. Reviews kunnen door middel van Structured Data (Rich Snippets) worden uitgelezen door Google. Uiteraard is dit alles door de klant zelf te beheren via het gebruiksvriendelijke ScriptKIT CMS.