Mamboeproductions & Entertainment

Grootste aanbod van Nederland

Mamboeproductions & Entertainment heeft een database van meer dan 1300 artiesten die geboekt kunnen worden voor elk type evenement, feest of festival. Daarnaast kan Mamboeproductions & Entertainment de volledige catering, beveiliging én techniek uit handen nemen voor een evenement.

Websysteem

Voor Mamboeproductions & Entertainment hebben we een overzichtelijke website ontworpen die alle informatie zo duidelijk mogelijk probeert weer te geven. Ook is er bij het offerte-aanvraag formulier nagedacht over de optimalisatie van het aanvraagproces. Het aantal verplichte invulvelden is bijvoorbeeld geminimaliseerd om de conversie van het formulier zo hoog mogelijk te houden. Terugkerende gebruikers kunnen uiteraard een account aanmaken zodat de gegevens opgeslagen blijven in zijn/haar account.

Spotify koppeling

Het systeem beschikt over een koppeling met Spotify. Bij elke nieuw toegevoegde artiest raadpleegt ons systeem automatisch de database van Spotify om alle Genres van de artiest op te halen. Hierdoor kan het systeem geautomatiseerd overzichten opbouwen van gerelateerde artiesten, zonder dat de websitebeheerder zich hiermee bezig hoeft te houden. Ook wordt er op de informatiepagina van de meeste artiesten een Spotify muziekspeler weergegeven, zodat gebruikers alvast een idee kunnen krijgen van de muziekstijl van deze artiest.

Het CMS

De kracht achter deze website is het naadloos aansluitende Content Management System. Elke tekst, afbeelding of pagina kan volledig naar wens aangepast worden in alle beschikbare talen. Ook bijvoorbeeld de uitgelichte artiesten op de homepagina kunnen worden beheerd.