Website laten maken

Als je besloten hebt dat er een website moet komen, merk je dat er veel te kiezen valt. Er zijn steeds meer mogelijkheden om met een do-it-yourself systeem aan de slag te gaan. Dit is een budget-proof of zelfs gratis optie. Maar vaak krijg je dan met beperkingen te maken. Dingen die je eigenlijk wilt, maar die niet mogelijk zijn binnen een thema of met een bepaalde plug-in. Teveel plug-ins vertragen de boel ook nog eens. Een compromis is het resultaat. Wij bieden je twee betere mogelijkheden om een website te laten maken.

Een website laten maken met gepersonaliseerd thema

Als de eisen die jij stelt aan jouw website binnen bepaalde kaders vallen, is het gebruik van een thema een hele goede en kostenbesparende optie. Samen kiezen we het thema dat het beste bij jouw wensen past. Deze wordt aangepast op jouw huisstijl en inhoud en volledig ingericht. Er zijn ook combinaties mogelijk met maatwerk uitbreidingen. Het resultaat is een mooie en goed werkende website, terwijl je voordeliger uit bent dan met een maatwerk website.

Maatwerk website laten maken

Heb je een heldere visie van een website met specifieke wensen? Een onderscheidend en bijzonder design of een compleet uitgedachte gebruikerservaring afgestemd op jouw ideale klant? Misschien een uitgebreide webshop? En ga je ervoor om het maximaal haalbare te bereiken met zoekmachineoptimalisatie? Snel, goed en precies, maar dan ook precíes hoe jij het hebben wil? Het kán! In dat geval kies je ervoor om een maatwerk website te laten maken.

Een website maken doe je met een specifiek doel. Maar voor iedere website geldt dat het de online presentatie van jouw onderneming of organisatie is. De plek waar bezoekers beslissingen maken. Op basis van de inhoud, de uitstraling en de boodschap. Deze elementen vormen samen met het hoofddoel de basis voor jouw website. Wij vertalen het naar gebruiksvriendelijkheid, menu’s, pagina’s, buttons, vormen, kleuren en afbeeldingen. Dat is onze expertise. Je geeft de klus uit handen maar houdt zelf de regie. Dat levert rust op en scheelt veel tijd, waar jij als ondernemer wel raad mee weet.

Professionele presentatie

Afgezien van design en gebruiksvriendelijkheid is er nog veel meer om rekening mee te houden. We hebben het over belangrijke technische toepassingen die allemaal bijdragen aan een feilloze eerste indruk.

Een website laten maken door Scriptex betekent:

  • responsive design;
  • SSL certificaat;
  • technisch geoptimaliseerd;
  • hosting op razendsnelle SSD servers;
  • koppeling met ons eigen ScriptKIT CMS.

Een website laten maken levert veel vragen op. Neem contact op voor antwoorden!