Website laten maken

Bij elke opgeleverde website

Mooie vormgeving

Een professioneel ontwerp dat past bij je bedrijf.

Geschikt voor mobiel

Responsive ontwerp voor mobiel en tablet.

Goed vindbaar

Goed vindbaar en geïndexeerd op Google.

Gemakkelijk te beheren

Gemakkelijk pagina's toevoegen en aanpassen.

Binnen één week online

Je website is operationeel binnen één week.

Betalen in termijnen

Optie om het bedrag in 12 maanden te voldoen.

SSL certificaat

Standaard een beveiligde verbinding op je website.

Zorgeloze hosting

Veilige hosting van de website en mailboxen.

Vanaf
€1099,-

Cases waar we trots op zijn

Inmiddels hebben we ervoor gezorgd dat al vele projecten het gewenste resultaat behaald hebben. Hier vind je verschillende voorbeelden van werk waar we trots op zijn.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

1 Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via ons eenvoudige formulier. We bespreken wat jij wil bereiken met de nieuwe website of webshop.

2 Samen rond de tafel

Hebben we duidelijk wat jouw doelen zijn? Dan gaan vervolgens samen rond de tafel om te brainstormen over de beste oplossingen voor jouw unieke situatie. Samen komen we tot een plan.

3 Ontwikkeling

We ontwikkelen de nieuwe website of webshop volgens de gemaakte afspraken. Tijdens de ontwikkelingen houden we je op de hoogte van de vooruitgang.

4 Inrichten en online gaan!

Nadat de website ontwikkeld is moet deze natuurlijk nog voorzien worden van afbeeldingen en teksten. Dit kunen wij voor je doen maar dit kan je natuurlijk ook gemakkelijk zelf doen.

Bij Scriptex kun je een website laten maken!

Een nieuwe website

Als je besloten hebt dat er een website moet komen, merk je dat er veel te kiezen valt. Er zijn steeds meer mogelijkheden om met een do-it-yourself systeem aan de slag te gaan. Dit is een budget-proof of zelfs gratis optie. Maar vaak krijg je dan met beperkingen te maken. Dingen die je eigenlijk wilt, maar die niet mogelijk zijn binnen een thema of met een bepaalde plug-in. Teveel plug-ins vertragen de boel ook nog eens. Een compromis is het resultaat. Wij bieden je twee betere mogelijkheden om een website te laten maken.

Een website laten maken met een gepersonaliseerd thema

Als de eisen die jij stelt aan jouw website binnen bepaalde kaders vallen, is het gebruik van een thema een hele goede en kostenbesparende optie. Samen kiezen we het thema dat het beste bij jouw wensen past. Deze wordt aangepast op jouw huisstijl en inhoud en volledig ingericht. Het resultaat is een mooie en goed werkende website, terwijl je voordeliger uit bent dan met een maatwerk website.

Heeft jouw website tóch noodzaak voor een maatwerk module? Het is ook mogelijk een gepersonaliseerd thema te combineren met maatwerk uitbreidingen.

Ik ben mezelf aan het oriënteren... Wat kost een website eigenlijk? 20:14
Wij leveren websites vanaf €495,-. Het is ook mogelijk om maandelijks te betalen. 20:14
Oké, en welke functionaliteiten bevat een website voor deze prijs? 20:14
Ons basispakket bevat de volgende modules: pagina's, blogartikelen, portfolio, gallerij, reviews, teamleden en contactformulier. 20:14
Technische kwaliteit
WordPress
ScriptKIT
Laravel
Mogelijkheden
WordPress
ScriptKIT
Laravel

Maatwerk website laten maken

Heb je een heldere visie van een website met specifieke wensen? Een onderscheidend en bijzonder design of een compleet uitgedachte gebruikerservaring afgestemd op jouw ideale klant? Misschien een uitgebreide webshop? En ga je ervoor om het maximaal haalbare te bereiken met zoekmachineoptimalisatie? Snel, goed en precies, maar dan ook precíes hoe jij het hebben wil? Het kán! In dat geval kies je ervoor om een maatwerk website te laten maken.

Een website maken doe je met een specifiek doel. Maar voor iedere website geldt dat het de online presentatie van jouw onderneming of organisatie is. De plek waar bezoekers beslissingen maken. Op basis van de inhoud, de uitstraling en de boodschap. Deze elementen vormen samen met het hoofddoel de basis voor jouw website. Wij vertalen het naar gebruiksvriendelijkheid, menu’s, pagina’s, buttons, vormen, kleuren en afbeeldingen. Dat is onze expertise. Je geeft de klus uit handen maar houdt zelf de regie. Dat levert rust op en scheelt veel tijd, waar jij als ondernemer wel raad mee weet.

Professionele presentatie

Afgezien van design en gebruiksvriendelijkheid is er nog veel meer om rekening mee te houden. We hebben het over belangrijke technische toepassingen die allemaal bijdragen aan een feilloze eerste indruk.

Een website laten maken door Scriptex betekent:

  • responsive design;
  • SSL certificaat;
  • technisch geoptimaliseerd;
  • hosting op razendsnelle SSD servers;
  • koppeling met ons eigen ScriptKIT CMS.
Marcel Wiegerinck Fotoclub.nl

Verschillende bedrijven hebben voor mij iets gedaan op het gebied van maatwerk websites. Sinds ik samenwerk met Scriptex ben ik voor het eerst écht tevreden. Heldere taal, ze stellen je de juiste vragen en mocht er dan tóch nog een puntje op de i gezet moeten worden dan wordt dat snel en deskundig opgepakt. Ik ben super tevreden dus neem gerust contact met ze op.

Gewoon even bellen.
040 304 64 80

Contact opnemen

Een website laten maken levert veel vragen op. Neem contact op voor antwoorden!

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Samen gaan we rond de tafel en bespreken we de eisen en wensen van jouw nieuwe project. We leggen duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en geven advies dat aansluit op jouw situatie.

Neem contact op

Websites op maat

Websites en webshops worden compleet op maat voor jouw onderneming ontwikkeld.

Ook voor de kleinere partijen

Wij hebben mooie oplossingen beschikbaar die goed aansluiten op de behoeften van de kleinere partijen.

Razendsnelle SSD hosting

Websites, webshops en mailboxen zijn altijd en overal beschikbaar door middel van onze SSD servers.

Ervaring met de nieuwste technieken

Omdat wij de nieuwste technieken toepassen kunnen wij ervoor zorgen dat onze systemen efficiënt en betrouwbaar zijn.

Ontwikkeling en marketing onder een dak

Omdat wij een all-in-one internetbureau zijn kunnen wij onze diensten efficiënt en effectief samenbrengen.