Webdesign en gebruikerservaring

Je kunt bij Scriptex terecht voor een webdesign op maat!

Een nieuw design op maat

Webdesign en gebruikerservaring zijn de vormende factoren als je een website laat maken. En de websitebezoeker vormt hiermee in enkele seconden zijn eerste indruk. Frisse looks en een heldere navigatie. Tegelijkertijd moet de vormgeving ook passen bij de boodschap die je wil overbrengen en de actie waartoe je de websitebezoeker wil bewegen.

Webdesign op basis van huisstijl

Jouw huisstijl is de visuele identiteit van jouw onderneming. Rekening houdend met een optimale gebruikerservaring kunnen we een website maken die hier helemaal op aansluit. Wij integreren jouw logo, de exacte kleuren, de lettertypes en andere terugkerende visuele effecten naadloos in het webdesign.

Huisstijl ontwerpen

Beschik je nog niet over een huisstijl? Wij kunnen een huisstijl ontwerpen die niet alleen bij jouw website, maar ook helemaal bij de bedrijfsidentiteit past. We horen graag alles over de bedrijfsdoelen, de missie en de doelgroep. Want vooral die laatste speelt een grote rol in de keuze van visuele elementen.

Ik heb een vraag. Waarom zou ik een webdesign op maat laten maken? Ik kan toch ook gewoon een standaard template gebruiken? 22:18
Je kunt inderdaad kiezen voor een template. Je website zal dan echter een tikje generiek zijn en niet jouw exacte identiteit en boodschap uitstralen. 22:18
Daar zit wat in. Wat kost een design op maat eigenlijk? 22:18
Dat verschilt enorm van design tot design. Het beste kun je ons even bellen om je wensen toe te lichten ;) 22:18
Identiteit
Maatwerk
Template
Conversie
Maatwerk
Template
Betaalbaarheid
Maatwerk
Template

Gebruikerservaring

Hoe mooi de huisstijl en het webdesign ook zijn, bezoekers zullen ‘bouncen’ als de gebruikerservaring niet deugt. Als er iets te lang gezocht moet worden. Of als een actie uitvoeren teveel tijd of moeite kost. Kwestie van seconden, maar in een klik ben je weg. Kans gemist. Helderheid en overzicht zijn de sleutelwoorden om de bezoekers op de site te houden én ze te bewegen tot actie. Wij benaderen een website standaard vanuit de gebruiker. De supersnelle laadtijd door onze SSD servers helpt ook goed mee bij het bereiken van een optimale gebruikerservaring.

Psychologie

Webdesign met sterke visuele uitingen vertelt veel, zonder dat de bezoeker nog maar een letter gelezen heeft. Er zit een hele berg kennis achter de keuzes die we maken tussen verschillende kleuren, afbeeldingen en vormen. Het heeft naast een goede gebruikerservaring, ook te maken met de psychologische werking van verschillende kleuren en de manier waarop mensen websites scannen met hun ogen: eye-tracking. Gecombineerd met onze actuele marktkennis en oog voor detail, komen we tot een vormgeving die compleet en on-point is.

Yon Urresti Stucadoorsbedrijf Vasco

De jongens van Scriptex vormen een zeer enthousiast team ! Ze hebben echt passie voor hun vak, zijn zeer deskundig en denken altijd met je mee. Fijne samenwerking !

Gewoon even bellen.
040 304 64 80

Contact opnemen

We zijn benieuwd naar jouw plannen! Neem contact op en pitch je idee. We voorzien je graag van advies en informatie over het laten maken van een webdesign op maat.

Websites op maat

Websites en webshops worden compleet op maat voor jouw onderneming ontwikkeld.

Ook voor de kleinere partijen

Wij hebben mooie oplossingen beschikbaar die goed aansluiten op de behoeften van de kleinere partijen.

Razendsnelle SSD hosting

Websites, webshops en mailboxen zijn altijd en overal beschikbaar door middel van onze SSD servers.

Ervaring met de nieuwste technieken

Omdat wij de nieuwste technieken toepassen kunnen wij ervoor zorgen dat onze systemen efficiënt en betrouwbaar zijn.

Ontwikkeling en marketing onder een dak

Omdat wij een all-in-one internetbureau zijn kunnen wij onze diensten efficiënt en effectief samenbrengen.