Webdesign en gebruikerservaring

Webdesign en gebruikerservaring zijn de vormende factoren als je een website laat maken. En de websitebezoeker vormt hiermee in enkele seconden zijn eerste indruk. Frisse looks en een heldere navigatie. Tegelijkertijd moet de vormgeving ook passen bij de boodschap die je wil overbrengen en de actie waartoe je de websitebezoeker wil bewegen.

Webdesign op basis van huisstijl

Jouw huisstijl is de visuele identiteit van jouw onderneming. Rekening houdend met een optimale gebruikerservaring kunnen we een website maken die hier helemaal op aansluit. Wij integreren jouw logo, de exacte kleuren, de lettertypes en andere terugkerende visuele effecten naadloos in het webdesign.

Huisstijl ontwerpen

Beschik je nog niet over een huisstijl? Wij kunnen een huisstijl ontwerpen die niet alleen bij jouw website, maar ook helemaal bij de bedrijfsidentiteit past. We horen graag alles over de bedrijfsdoelen, de missie en de doelgroep. Want vooral die laatste speelt een grote rol in de keuze van visuele elementen.

Gebruikerservaring

Hoe mooi de huisstijl en het webdesign ook zijn, bezoekers zullen ‘bouncen’ als de gebruikerservaring niet deugt. Als er iets te lang gezocht moet worden. Of als een actie uitvoeren teveel tijd of moeite kost. Kwestie van seconden, maar in een klik ben je weg. Kans gemist. Helderheid en overzicht zijn de sleutelwoorden om de bezoekers op de site te houden én ze te bewegen tot actie. Wij benaderen een website standaard vanuit de gebruiker. De supersnelle laadtijd door onze SSD servers helpt ook goed mee bij het bereiken van een optimale gebruikerservaring.

Webdesign met sterke visuele uitingen vertelt veel, zonder dat de bezoeker nog maar een letter gelezen heeft. Er zit een hele berg kennis achter de keuzes die we maken tussen verschillende kleuren, afbeeldingen en vormen. Het heeft naast een goede gebruikerservaring, ook te maken met de psychologische werking van verschillende kleuren en de manier waarop mensen websites scannen met hun ogen: eye-tracking. Gecombineerd met onze actuele marktkennis en oog voor detail, komen we tot een vormgeving die compleet en on-point is.

Neem contact op voor maatwerk webdesign en gebruikerservaring.