Tandartsenpraktijk Oost-Helmond

Het doel

Zo veel mogelijk informatie verschaffen, op een zo overzichtelijk mogelijke manier; Dat is het doel van de website van Tandartsenpraktijk Oost Helmond. De website bevat meer dan 50 informatieve pagina's die op een gemakkelijke manier toegankelijk zijn.

Het inschrijfformulier

Een bijzonder onderdeel in de website van Tandartsenpraktijk Oost Helmond is het inschrijfformulier. Nieuwe cliënten kunnen zich hier inschrijven. Het formulier beschikt over de mogelijkheid om in één keer een compleet gezin in te schrijven. Nadat het formulier ingevuld is wordt er een controle-overzicht gegenereerd zodat de nieuwe cliënt alle gegevens goed kan controleren.

Online Privacy

Vanwege de strengere AVG / GDPR wetgeving op het gebied van gevoelige gegevens (zoals persoonsgegevens van cliënten) is de website voorzien van systemen om de privacy te waarborgen. Zo worden bijvoorbeeld alle ingevulde inschrijfformulieren na een bepaalde tijd automatisch verwijderd uit de database. Ook worden er in het formulier alleen de hoognodige gegevens gevraagd. Uiteraard is de volledige website door de klant zelf te beheren via het gebruiksvriendelijke ScriptKIT CMS.