Hosting

Je website en e-mail in de lucht houden: hosting.

De hosting

Je website staat. Houden zo! Of wij nu jouw website hebben ontwikkeld of jijzelf, de volgende stap is het kiezen van een goede partij voor de hosting. De servers bepalen de snelheid. Onderhoud en veiligheidsmaatregelen beperken de risico’s. Wij hebben overal aan gedacht om jouw uptime sky-high te houden.

Zorgeloos online

Websitehosting is iets waar jij je helemaal niet mee bezig wil houden. Hoeft ook niet! Het enige dat je moet weten is dit: met hosting door Scriptex kun je rekenen op dagelijks onderhoud van een systeem, en veilige opslag van de SSD servers. We hebben gekozen voor de veilige datacenters van Trans-IP. Dat betekent dat onze systemen beschikken over internetverbindingen van meerdere providers, brand- en inbraakbeveiliging, dagelijkse back-up naar meerdere locaties en noodstroomvoorzieningen. Echt heel veilig dus.

Websitehosting op maat

Elke website is anders en vraagt om andere hosting. Daarom werken we niet met standaard pakketten. Want wat als je er nét tussenin zit? Op basis van een inventarisatie van verwacht dataverkeer, webruimte, gebruik van ScriptKit CMS of niet, en het benodigde aantal e-mail adressen bepalen we de hostingservice die jij nodig hebt. Niets teveel, niets te weinig. Met een vooraf helder, bijpassend tarief.

Ik heb een vraag: wat kost de hosting bij Scriptex? 08:09
Er zijn drie kostenposten:
Domeinregistratie: €1,- / maand.
SSL Certificaat: €3,50 / maand.
Hosting: Vanaf €5,- / maand. 08:09
Waarom een 'vanaf' prijs voor de hostingkosten? 08:09
Wij rekenen €5,- per maand voor kleine websites en €9,- per maand voor middelgrote websites. Wanneer we over een groot maatwerk systeem praten, wordt de website waarschijnlijk gehost op een dedicated server. De exacte kosten voor deze dedicated server variëren. Het beste kun je even contact opnemen ;) 08:09
Snelheid
NVME SSD
SSD
SHDD
HDD

Hosting en GDPR / AVG

Om de privacy van onze websites te waarborgen zijn wij volledig GDPR-compliant. Daarom stellen we bijvoorbeeld het gebruik van SSL certificaten verplicht. Ook beschikken we over verwerkersovereenkomsten met derden en een duidelijke privacyverklaring.


Gewoon even bellen.
040 304 64 80

Contact opnemen

Check! Dat was alles wat je zoekt in een host voor jouw website of webshop. Nu wil je nog weten wat het gaat kosten. Neem even contact op, dan kunnen we snel beoordelen welk tarief van toepassing is op jouw maatwerk internethosting pakket.

Websites op maat

Websites en webshops worden compleet op maat voor jouw onderneming ontwikkeld.

Ook voor de kleinere partijen

Wij hebben mooie oplossingen beschikbaar die goed aansluiten op de behoeften van de kleinere partijen.

Razendsnelle SSD hosting

Websites, webshops en mailboxen zijn altijd en overal beschikbaar door middel van onze SSD servers.

Ervaring met de nieuwste technieken

Omdat wij de nieuwste technieken toepassen kunnen wij ervoor zorgen dat onze systemen efficiënt en betrouwbaar zijn.

Ontwikkeling en marketing onder een dak

Omdat wij een all-in-one internetbureau zijn kunnen wij onze diensten efficiënt en effectief samenbrengen.