Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, search engine optimization oftewel SEO is een verzamelnaam voor acties die je uitvoert om een website hoger te ranken in Google. En wel op organische wijze, dus zonder Google ervoor te betalen. De hogere ranking zorgt ervoor dat de website beter gevonden kan worden via zoekmachines. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij de ranking en Google’s algoritmes blijven continu veranderen. Als SEO specialist zijn we steeds op de hoogte van de tools, de technieken en de laatste updates van Google.

Technische SEO

Het technische aspect van zoekmachine optimalisatie wordt vaak over het hoofd gezien. Doorvoeren van technische maatregelen vraagt ook om kennis over websites en hoe deze zijn opgebouwd. We hebben het dan bijvoorbeeld over de structuur in verband met indexeerbaarheid, optimalisatie van URL’s, laadtijd en linkbuilding.

SEO teksten

Het is waarschijnlijk welbekend dat zoekmachine optimalisatie voor een groot deel samenhangt met de tekstuele inhoud van de website. Logisch ook, de zoeker gebruikt woorden in zijn zoektocht op het www. De kunst is om de juiste zoektermen in te zetten. Een zoektermenonderzoek wordt gedaan om zowel de zoekvolumes te analyseren als het gedrag van de concurrent. Zo weet een SEO specialist het contentplan te vullen met de juiste zoekwoorden of zoekwoordgroepen. Onze tekstschrijver verwerkt deze vervolgens op de juiste plaatsen in de teksten, meta titles, meta description en alt titles. Van zoekers naar bezoekers!

SEO specialist

Dat zijn wij, omdat we in staat zijn het complete pakket te leveren. Een website of webshop met SEO geoptimaliseerde structuur en inhoud. Bovendien zijn de teksten niet alleen op SEO, maar natuurlijk ook op de bezoeker gericht. Copywriting met conversie verhogende technieken. Als de bezoeker jouw website eenmaal heeft gevonden, spelen de gebruikerservaring en de teksten de grootste rol om hem/haar uiteindelijk te veranderen in een klant.

Neem contact op voor meer informatie over onze dienst zoekmachine optimalisatie.