Webapplicatie laten maken

Experts in technologie

Ongelimiteerde mogelijkheden

Geen compromissen

Software op maat, zonder compromissen.

API koppelingen

Gesynchroniseerd met je favoriete software.

App development

Een PWA of toch native iOS/Android apps?

Maatwerk design

Een ontwerp op maat dat past bij je bedrijf.

Vanaf
€2000,-

Cases waar we trots op zijn

Inmiddels hebben we ervoor gezorgd dat al vele projecten het gewenste resultaat behaald hebben. Hier vind je verschillende voorbeelden van werk waar we trots op zijn.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

1 Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan via ons eenvoudige formulier. We bespreken wat jij wil bereiken met de nieuwe website of webshop.

2 Samen rond de tafel

Hebben we duidelijk wat jouw doelen zijn? Dan gaan vervolgens samen rond de tafel om te brainstormen over de beste oplossingen voor jouw unieke situatie. Samen komen we tot een plan.

3 Ontwikkeling

We ontwikkelen de nieuwe website of webshop volgens de gemaakte afspraken. Tijdens de ontwikkelingen houden we je op de hoogte van de vooruitgang.

4 Inrichten en online gaan!

Nadat de website ontwikkeld is moet deze natuurlijk nog voorzien worden van afbeeldingen en teksten. Dit kunen wij voor je doen maar dit kan je natuurlijk ook gemakkelijk zelf doen.

Interne processen efficiënter laten verlopen; Scriptex regelt het met een maatwerk webapplicatie.

Een nieuwe webapplicatie

Als ondernemer wil je vooruit. Processen kunnen vaak veel sneller en efficiënter, als je ze gaat automatiseren. Om stappen te maken in jouw organisatie is dit cruciaal. Applicaties of apps bieden een wereld van mogelijkheden op het gebied van communiceren, analyseren en organiseren. Jouw organisatie doet iets unieks of pakt het op onderscheidende manier aan. Hoe kan het sneller en/of beter? Een webapplicatie laten maken!

Automatisering met een webapplicatie

Een webapplicatie is een programma in de vorm van een interactieve website. Een ideale tool bij bedrijfsproces automatisering. Denk aan het verzamelen, ordenen en opslaan van gegevens, de verwerking van orders of uitvoering of verbetering van administratieve processen. Het is allemaal vatbaar voor automatisering. Een slimme manier hiervoor is het laten maken van een webapplicatie.

Een voordeel van een eigen, maatwerk webapplicatie laten maken, is het feit dat het altijd uitbreidbaar is. Verandert er iets in het proces, komt er iets bij of heb je een extra handigheidje? Dan voegen we dit alsnog toe in de webapplicatie. Zo vormt het proces zich naar de medewerkers en niet andersom. Verder is een webapplicatie overal en op vrijwel elk apparaat te gebruiken, als je maar toegang hebt tot het internet. Op locatie dingen nakijken voor een klant? Uurtje door werken in de trein? Webshop runnen vanaf je vakantieadres? Hallo flexwerken!

Wij gebruiken verschillende systemen om onze werkzaamheden te verrichten. Kan een nieuwe maatwerk webapplicatie hieraan gekoppeld worden? 06:45
Jazeker! Met behulp van slimme API-koppelingen kunnen we er voor zorgen dat de webapplicatie kan communiceren met andere systemen. 06:45
Oké, en hoe gaan jullie te werk? 06:45
Na de kennismaking gaan we samen brainstormen en een concept met wireframes ontwikkelen. Wanneer je het concept hebt goedgekeurd beginnen we met de ontwikkeling. Tijdens de ontwikkeling hebben we meerdere momenten van terugkoppeling. Wanneer we klaar zijn met de ontwikkeling beginnen we met de testfase. Wanneer alles naar wens is en correct functioneert ronden we het project af en zetten we het systeem online. 06:45
Technische kwaliteit
Laravel
ScriptKIT
Symphony
CodeIgniter
Snelheid
Laravel
ScriptKIT
Symphony
CodeIgniter

Een webapplicatie laten maken is voordeliger

Een webapplicatie laten maken kan tegen lagere ontwikkelkosten dan een reguliere applicatie. Het hoeft namelijk niet specifiek voor alle verschillende platforms (apparaten) ontwikkeld te worden omdat het web wordt gezien als één platform. Hetzelfde geldt voor het onderhoud, dit heeft te maken met het wegvallen van de updates waar de platforms wel veel mee te maken hebben. Bovendien levert de automatisering van een bedrijfsproces altijd veel op. Op de lange termijn. Tijd, kwaliteitsverbetering, gebruikersgemak, werkplezier en ruimte voor groei.


Gewoon even bellen.
040 304 64 80

Contact opnemen

We zijn benieuwd naar jouw plannen! Neem contact op en pitch je idee. We voorzien je graag van advies en informatie over het laten maken van een webapplicatie.

Websites op maat

Websites en webshops worden compleet op maat voor jouw onderneming ontwikkeld.

Ook voor de kleinere partijen

Wij hebben mooie oplossingen beschikbaar die goed aansluiten op de behoeften van de kleinere partijen.

Razendsnelle SSD hosting

Websites, webshops en mailboxen zijn altijd en overal beschikbaar door middel van onze SSD servers.

Ervaring met de nieuwste technieken

Omdat wij de nieuwste technieken toepassen kunnen wij ervoor zorgen dat onze systemen efficiënt en betrouwbaar zijn.

Ontwikkeling en marketing onder een dak

Omdat wij een all-in-one internetbureau zijn kunnen wij onze diensten efficiënt en effectief samenbrengen.